У сучасному світі просування товарів та послуг можливе лише з використанням технологій брендингу. Спочатку створюється система візуальної ідентифікації — логотип та інші носії фірмового стилю, а потім усе інше. Наша компанія реалізувала багато проєктів щодо створення брендів та розробки логотипів компаній.

дизайн логотипа компании

Розробка логотипа компанії

Логотип це базовий елемент фірмового стилю, який працює як головний ідентифікатор бренду. Лого чи товарний знак складається з комбінації двох елементів (текст та графіка) або лише одного з них.

Фінансовий успіх підприємства залежить від багатьох факторів, але без логотипа або товарного знаку на визнання споживачем розраховувати складно. У ряді випадків знак створює власник бізнесу. Такий підхід має право існування. Але він не дуже відрізняється від відсутності логотипа, бо його створено не професіоналом у дизайні. Коли люди шукають вашу компанію, вони потрапляють на ваші соціальні канали. Це може бути сторінка у Facebook чи Instagram, профіль у Twitter чи LinkedIn, або канал на Youtube. Дуже важливо мати послідовний імідж бренду, тому вам потрібно використовувати свій логотип на всіх цих соціальних каналах. Компанія Експрес Поліграфія створює всі необхідні файли логотипів для соціальних мереж або сайтів.

Дизайн логотипа – це візитна картка компанії. І дуже важливо, щоб він був зрозумілим, легко запам’ятовуваним, передавав суть діяльності компанії. Професійний підхід до розробки дизайну логотипа полягає у використанні векторного формату, який потрібен для широкоформатного друку, лазерного гравіювання на деревині чи металі, друку на футболках, бейсболках, чашках, плоттерного різання та інших рекламних сувенірах.

Digital логотип для Інтернету це завжди растрове зображення, а для створення реклами, поліграфії та бізнес сувенірів необхідно мати товарний знак у векторному форматі. Тому логотип, створений для соцмереж необхідно відмалювати у вектор.

Вартість логотипа

Створення логобука

У нас можна не лише замовити створення логотипу, та й оформити посібник із використання логотипа, де викладені правила що до застосування знака у різних ситуаціях. Якщо вам потрібно не лише розробити логотип, а створити також документ, в якому докладно описані правила використання логотипа, такий документ називають лого буком.

Логобук (англійською logo book) – це звід правил, які містять всю інформацію про логотип, фірмові кольори логотипа та фірмові шрифти. По суті це перший розділ керівництва фірмового стилю.

Перелік розділів для створення логобука:

  • опис логотипа;
  • корпоративні кольори;
  • допустимі варіанти виконання;
  • основні колірні варіації;
  • сітка побудови знака;
  • вільне поле;
  • мінімальний та максимальний розмір;
  • приклади неприпустимого застосування;
  • використання логотипа в Інтернеті;
  • логотип на фотографії;
  • логотип на складних матеріалах;
  • шрифтові гарнітури.

Вартість створення логобука  — 12000 грн.

ще вас може зацікавити

Замовити логотип on-line

Зателефонуйте нам, або надішліть на viber / telegram ТЗ  вашого замовлення. Ми з вами зв’яжемося для уточнення всіх деталей і розрахуємо ціну на створення логотипа чи лого бука.

ЭКСПРЕСС ПОЛИГРАФИЯ
ЭКСПРЕСС ПОЛИГРАФИЯ
129 Відгуки про Google
Larisa Stroy
Larisa Stroy
2022-01-18
Респект ребятам! все быстро и качественно
Alexey Demennikov
Alexey Demennikov
2021-12-10
Сделали очень быстро, помогли с обработкой изображения 🙂
Святослав Вінтонович
Святослав Вінтонович
2021-11-24
Мастера своего дела, ценителям качественного сервиса сюда однозначно
Наталия Игнатова
Наталия Игнатова
2021-09-13
Огромное спасибо за быструю и качественнуб работу. Имениница в восторге!!!!!!!!
Aleksandr Peneshko
Aleksandr Peneshko
2021-08-11
Сразу видно работа профессионалов! Оборудование самое современное !
Елена Орлова
Елена Орлова
2021-08-11
Очень качественно все делают)
Дженнифер Перова
Дженнифер Перова
2021-04-27
Заказывала футболку. Обслуживание - на высшем уровне. Всё подобрали, подсказали, посоветовали. Созванивались со мной по каждому моменту и уделяли внимание каждому моему пожеланию. Хорошее качество работы. Самое главное - сделали всё очень быстро, напечатали за час. Спасибо огромное, рекомендую!